Mitt koncept "wild love" handlar om frihet. Frihet att älska vem man vill, vart man vill, när man vill och hur man vill. Vilt och intensivt! Att låta naturen bli en förlängning av er och er kärlek. Bilder som fångar känslor snarare än fina poseringar. Frihet att ni får vara precis som ni vill! Oavsett om ni vill gifta er på en bergstopp, ute på havet eller på gräsmattan hemma. Det som betyder något för mig är kärleken. Er kärlek.

Hej! Det är jag som är Maria. Jag fotograferar människor som älskar på platserna de älskar, oavsett vart det är.  Det som betyder allra mest för mig är mina nära och kära, att vara ute i naturen, katter och att skapa något betydelsefullt för andra. 

Det är grymt viktigt att vi lär känna varandra, så vi vet om vi passar ihop, för tro mig - det spelar roll! Jag kan börja. 

Kärlekshistorier

SE MIN PORTFOLIO

JAG VILL FÅNGA

de små sakerna och de stora känslorna

SAKERNA SOM BETYDER MEST FÖR ER. INGET PÅTVINGAT. INGET STELT. BARA NI TVÅ, SOM NI ÄR. TILLSAMMANS.

JAG VILL FÅNGA

SKICKA MIG ETT E-POST OCH LÅT OSS DRÖMMA TILLSAMMANS!

Vi är så glada att vi valde att ha Maria med oss på vår bröllopsdag, kunde inte ha drömt om bättre bilder! Allt kändes så bekvämt och enkelt med henne, vilket gjorde allt så avslappnat trots all stress och nervositet runt denna dag ☺️ Hon fångade våra fina stunder kanonbra och smälte in bland gästerna. Vi rekommenderar Maria starkt, underbar person och fantastiskt duktig fotograf!

Sabina + Richard

Sofia + Gideon

Vi är otroligt nöjda med Maria som fotograf, alla bilder är fantastiskt fina och hon har verkligen fått med alla detaljer. Hon fick oss att känna oss avslappnade trots all nervositet, vilket också lyser igenom på bilderna. Under vigsel och mingel smälte hon in bland gästerna och fångade verkligen stämningen. Vi är så glada att vi valde Maria och rekommenderar henne till ALLA som vill ha en trevlig, lugn och proffsig fotograf!

Upplevelsen.

VAD NI KAN FÖRVÄNTA ER AV MIG SOM ER FOTOGRAF.

Mina priser och

paket för bröllop

  • Instagram

@mariaphoto_com