top of page

Fotobok

Har ni någon gång tänkt på de där minnena man har från när man var liten, som man egentligen inte ens vet varför man kommer ihåg? Tills man besöker sina föräldrar och hittar gamla fotoalbum (i diverse skrikande färger, former och texturer) med bilder från ens uppväxt. Plötsligt faller alla bitarna på plats och man har förstått det mest underbara med fotografier. De är minnen. Era minnen!
Facebook i all ära - men vart tar minnena vägen?

 

Nu för tiden har alla en kamera med sig, vart man än går. Man laddar upp bilder på sociala medier eller helt enkelt bara låter dem existera på telefonen eller på datorn. Vi köper till externa hårddiskar för att få plats med alla foton men tittar vi någonsin på dem? 

Med detta i åtanke kommer jag från och med säsongen 2019 erbjuda alla mina brudpar en fotobok som komplement till de digitala bilderna. För att ni ska kunna njuta av bilderna om och om och om igen! De ingår i mina hel- & halvdagspaket och köps enkelt separat till de kortare paketen.

_IMG3494.jpg
Albumen är handgjorda och håller mycket hög kvalitet - för att tålas att bläddras i om och om igen. År efter år efter år
_IMG3491.jpg
Era namn trycks med guldemboss på framsidan
STANDARD

Storlek: 25x25 cm

Omslag: Grått linne

Uppslag: 10 st

Papper: Blankt

2 700 kr
LYX

Storlek: 25x25 / 30x30 cm

Omslag: flera olika färger

Uppslag: 10 st

Papper: Blankt/silke/matt

fr. 4 500 kr

Böckerna är 25x25 cm som standard och med tio uppslag. Möjlighet finns att köpa till fler uppslag för 150 kr/st. Möjlighet finns att köpa flera kopior av boken för att kunna ge bort i exempelvis julklapp eller som tack-gåva. Rabatt vid köp av flera identiska böcker. Möjlighet finns också att beställa mindre (15x15 cm) kopior av böckerna till reducerade priser. Det enda ni behöver göra är att kontakta mig. Jag sätter ihop boken och skickar den till er, i egenskap av enväldig härskarinna. Jag lovar att ni inte kommer bli besvikna över min design!

bottom of page