Bröllopsfotograf Smögen, Bohuslän | Jenny & Henriks blåsiga och underbara bröllopsdag

Jenny & Henrik fick uppleva Smögen från sin absolut bästa sida under sin bröllopsdag! Det blåste 17 m/s rak västanvind, regnskurarna avlöste varandra och sommarvärmen var ett minne blott. Detta till trots (eller kanske just på grund av detta?!) var stämningen på topp och kärleken sprudlade! Jag är så glad att jag får visa upp dessa bilderna för er - inte bara för att de är från mitt hem, utan också för att jag får visa upp mitt hem från en sida som man kanske inte tänker på, när man tänker på "Smögen i augusti".

Lokal: Nära Havet || Båttur: Soten || Vigselförrättare: Göran Hahne || Musik: Michael Abrahamsson || Brud: Zetterberg Couture || Brudgum: Holmens Herr || Blommor: Saker, Ting & Blommor || Hår: Susanna Granhage, Studios Salonger || Make-up: Josefin Sköld, Smögens Hafvsbad

#Smögen #Klippor #Utomhusvigsel #Bohuslän #NäraHavet #Soten #Porträtt

follow me on instagram

  • Follow me on Instagram: @mariaphoto_com

@mariaphoto_com

MARIA KARLSSON

PHOTOGRAPHY