Urmysigt utomhusbröllp i Gammalrud | Sabina & Richard

25 Aug 2018

Det var en sån där perfekt augustidag; lagom varmt, en gnutta sol, åska och hotande monsunregn. När jag körde upp mot Gammalrud och såg den kolsvarta himlen tänkte jag "Åh, herregud. Hur ska vi lösa det här?!". För er som inte varit på en utomhusvigsel kan jag meddela att det tenderar att bli aningens... blött, om vädret inte vill vara med på noterna. Men som genom ett trollslag började solen titta fram när det drog ihop sig för vigsel. När Sabina & Richard kom ut sken solen för fulla muggar! Efter ceremonin åkte vi en sväng i naturen runtom Gammalrud och fotade porträtt för att sedan komma tillbaka till en känslomässig skål på verandan, innan det var dags att sätta sig till bords. En dag fylld av glädje, kärlek, några lyckotårar och underbar stämning!

 

 

Lokal: Gammalruds Brygga  || Brud: Fest och Bröllopspalatset

 

 

Please reload

follow me on instagram

  • Follow me on Instagram: @mariaphoto_com

@mariaphoto_com

MARIA KARLSSON

PHOTOGRAPHY