top of page

ÄNTLIGEN student & bal

Äntligen är det dags att ta studenten! Efter många år i skolbänken är det nu dags att ta klivet ut i vuxenlivet. Det är ett avslut på ett stort kapitel i era liv och vad passar väl bättre än att ha underbara bilder från både student och bal, för att frysa minnena och bevara dem för resten av era liv?

HUR GÅR DET TILL?
DIN INVESTERING
OCH VAD SOM INGÅR

I studentpaketet ingår fotografering i 30 minuter på en av mig utvald - VACKER - plats som passar väder och vind. Vi håller oss i närheten av Skövde, plats meddelas några dagar innan fototillfället. 10 högupplösta digitala filer levereras några dagar efter fototillfället. Den totala investeringen för studentpaketet är 2500 kr. Om ni är flera som vill dela på en tid är det helt OK! Meddela vid bokning så jag vet! :)

HUR LÄNGE HÅLLER VI PÅ?

Tiderna är 30 minuter långa och kan användas antingen själv eller delas med kompisar. På 30 minuter hinner vi med att ta flera olika porträtt, endast fantasin sätter gränser! Tänk bara på att vara i god tid eftersom nästa student/par kommer strax efter er.

VILKA TIDER FINNS?

Tider i fet stil är fortfarande tillgängliga

 

STUDENT

torsdag 6/6: 18:45, 19:30  , 20:15  

TILLVAL

Möjliga tillval:
- Förstoringar (upp till 30 x 40 cm) på Fine Art-papper, fr. 25kr/st - 
klicka HÄR för mer info

- Fotobok i dragspelsvariant, 500 kr

- Blommor, 100 kr

- Rökgranat

Bokning görs genom att fylla i nedanstående formulär! Tiderna försvinner fort så det gäller att höra av er så snart som möjligt! Jag återkopplar snarast med en bekräftelse av er bokade tid. Har ni fått en tid skickar jag ut en faktura med bokningsavgift (500 kr) och först när den är inbetald är tiden helt låst till dig/er. Tänk på att en bokning är BINDANDE och skulle du få förhinder behöver du hitta någon som kan ta över den. 

boka student

BOKNINGSFORMULÄR

Tillval (frivilligt)

Jippieee!! Vad roligt att du vill ha magiska bilder från din student! Jag hör av mig så snart som möjligt för att boka in dig.

bottom of page