We were together.

I forget the rest.

- Walt Whitman

TILLSAMMANS

PARFOTOGRAFERING I ETT NYTT LJUS

Mina parfotograferingar är en relationsstärkande upplevelse och jag lovar att ni kommer gå därifrån med ett pirr i bröstkorgen och en förnyad kärlek för varandra!
Tro mig, jag vet precis hur nervöst och stelt det känns att ställa sig framför en kamera. Speciellt när man inte känner personen som håller i kameran sedan tidigare. Jag har flera års erfarenhet av att fota (brud)par och vet precis vad som krävs av mig, som fotograf, för att få er att slappna av!  

HUR GÅR DET TILL?

Läs igenom informationen på denna sidan. Tycker ni om min bildstil och mitt sätt att tänka kring fotografering? GRYMT!

Använd formuläret längst ned för att kontakta mig och boka er tid!

ETT.

Jag återkommer så snart jag kan med bekräftelse på er bokning samt lediga tider. Vi bestämmer också om ni vill ha några tillval (läs mer nedan). 

Jag skickar ut fakturan till er och beroende på hur nära inpå vi ska ses, betalar ni den antingen före eller efter fotograferingen.

TVÅ.

TRE.

Jag hör av mig någon dag innan er bokade tid, för att stämma av läget och ge en väderleksrapport (jag hade förmodligen kunnat ha en alternativ karriär på SMHI). Skulle vädret vara dåligt skjuter vi lite på fotograferingen.

Dags att fotograferas! Vi ses på bestämd plats och njuter av naturen och varandras sällskap i cirka en timme. 

Dagarna efter fotograferingen får ni se några första bilder (WOW! Spännande, eller hur?!)

FYRA.

LEVERANS! Samtliga bra bilder från fotograferingen levereras till er på ett fint USB. Bilderna postas först när fakturan blivit betald.

Simsalabim så har ni underbara bilder på er att glädjas åt i många år framöver!

FEM.

PRAKTISKA detaljer

KLÄDSEL, HÅR & SMINK

Ta gärna med er två olika outfits, så vi kan byta mellan varven och få olika stämningar i bilderna. Gärna ljusa kläder men även olika färger går bra, huvudsaken är att ni känner er bekväma i dem! Undvik helt svart klädsel. (Pssst! "Fladdriga" klänningar ser magiska ut i solnedgångens mjuka ljus!). För att känna er extra fina (och ompysslade!) inför fotograferingen kan ni med fördel anlita hjälp att ordna hår och smink. Det är dock inget måste och ni gör det som passar er bäst och som känns bra.

PLATS & VÄDER

När allt annat är fixat, bestämmer vi en plats att ses på. Jag insisterar att ses cirka 1 timme före solnedgången, för absolut finast ljus i bilderna. Vi väljer ut en plats som har betydelse för er, eller bara är fruktansvärt vacker. Jag älskar att vara ute i naturen och är gärna lite påhittig!  Eftersom ljuset spelar en oerhört stor roll i mina bilder, brukar jag ofta boka om till en lämpligare dag om vädret inte alls vill samarbeta.

PRIS

Fotograferingen kostar 3 000 kr, inklusive alla bra bilder levererade på USB. Möjlighet finns att köpa till fotobok (kontakta mig för prisuppgift). För fotograferingar utanför Skaraborg tillkommer reseersättning med 30 kr/mil. I samband med annat jobb på er ort tillkommer ingen extra reseersättning.

ACCESSOARER & REKVISITA

Det är helt fritt fram att ta med sig önskade accessoarer (tänk: hattar, smycken, diadem/tiaror, blomsterkrans eller monokel) och rekvisita (tänk: filtar, paraply, blommor, slagsäck eller monstertruck). Skulle ni vilja fotas med rökbomber (finns i flera vackra färger!), tomtebloss, blomsterkransar, svanar eller giraffer? Låt mig få veta på förhand så jag kan fixa detta åt er! Blommor kostar 300 kr extra, men allt övrigt på listan bistår jag med utan extra kostnad.

GILLAR NI VAD NI SER?

Åh, så roligt! Jag ser fram emot att få skapa magiska bilder tillsammans med er! Kontakta mig via formuläret nedan så återkommer jag så snart jag har möjlighet.

follow me on instagram

  • Follow me on Instagram: @mariaphoto_com

@mariaphoto_com

MARIA KARLSSON

PHOTOGRAPHY