wild love

Vad ni kan förvänta er.

Oavsett om det är första gången ni anlitar en fotograf, tycker jag att det är viktigt att ni vet vad ni ger er in på först, så vi kan vara säkra på att vi passar ihop! Jag vill att ni ska vara säkra på att upplevelsen jag vill ge er är allt ni kunnat drömma om, och mer! 

Jag gör saker lite annorlunda.

Även om jag bara skulle kunna dyka upp på ert bröllop och vara en fluga på väggen och få bra bilder, så är det inte min grej. Även om jag kan positionera er och se till att klänningen ligger helt perfekt, så är det inte vem jag är. Jag kommer inte att be er vrida lillfingret fem millimeter, eller le konstlat in i kameran.

 

Det handlar om så mycket, mycket, mer än det för mig och det är därför jag skapat konceptet "Wild love", som handlar om er vilda kärlek för varandra, för naturen och för era personligheter.

Om ni är ute efter en fotograf som bara dyker upp och tar de vanliga, leende, poserade och "perfekta" bilderna, så är vi nog inte gjorda för varandra. Och det är OK! Ni förtjänar en fotograf på er dag som passar er och era behov perfekt, men det är helt enkelt inte jag.

Jag är inte bara en leverantör. Ni är inte bara ett brudpar. Vi är vänner. Jag lägger ner ofantligt mycket tid på vart och ett av mina par och vill vara mer än bara en fotograf för er.

Låt oss fokusera på att skapa tillsammans istället för att bara ta "lite fina bilder" 

Avslappnat.

Ni kanske har märkt att jag hela tiden påpekar hur viktigt det är att vi klaffar? Det är för att jag kan prestera på topp när vi är på samma sida. Över allt annat är mitt mål att mina par har en grym stund tillsammans. De flesta kommer till fotograferingen och säger "Vi känner oss inte riktigt bekväma framför en kamera" och i slutet säger de att allt kändes så bekvämt och avslappnat och till och med roligt! Tro mig, att bli fotade behöver inte vara tråkigt eller kännas obekvämt över huvud taget - och jag kommer se till att ni har en jäkligt mysig stund ihop.

Hjälp.

Förmodligen så har ni inte varit brud eller brudgum tidigare och ni planerar efter bästa förmåga. Eftersom jag varit på hundratals bröllop, så vet jag en och annan sak om hur man kan planera dem. Vad man bör - eller inte bör - göra, hur ni kan spara pengar, få ut det mesta av dagen, hur ni skapar minnen med vänner och familj, planera, förbereda och information om hur ni ska lägga upp dagen - som jag gladeligen delar med mig av till er! Jag hjälper gärna till med det jag kan, allt för att det här ska vara en så stressfri upplevelse för er som möjligt!

Värdefullt.

Jag vill att fotograferingen ska vara mer än bara något på er lista över saker att "fixa innan bröllopet". Just nu har ni fullt upp med att fundera över dukningen, blommorna, vem som ska sitta var och vad tärnorna ska ha för klänningar - men fotografierna är faktiskt det enda som ni kommer ha kvar av er bröllopsdag. Det allra vanligaste jag hör från par som inte bokat någon fotograf, eller valde en som egentligen inte passade dem, var att de ångrade sig efteråt. Fotografierna kommer bara öka i värde, ju mer tiden går och åren springer ifrån oss. De är minnen, frusna för evigt, som ni en dag kommer lämna efter er till framtida generationer.

Jag brinner för par som bryter traditioner och gör saker på sitt sätt. 

FÖR DET ÄR SÅ DET BORDE VARA.

 Vill ni gifta er på en festival? Hell yeah! Eller kanske gå på vandring genom skog och mark och gifta er på en klippkant? Eller ha en svart bröllopsklänning och grön kostym? Kanske skita i ett stort bröllop och istället ha en liten ceremoni med de närmsta vännerna?

Oavsett vad det är som ni känner är rätt för er, så finns jag här för att stötta er - hela vägen!

VAD DET ÄN ÄR 

SOM NI VILL HA

FÖREVIGAT...

JAG VILL ATT DE SKA BETYDA NÅGONTING FÖR ER

Jag vill att de ska vara er.

FÖR DET ÄR DET DET HANDLAR OM!

så förtjänar det att fångas på ett sätt att känslorna kan återupplevas av flera generationer. Jag vill att ni ska kunna se tillbaka på era bilder, år efter år efter år och känna samma kärlek för varandra som ni känner just nu.

Vi är så glada att vi valde att ha Maria med oss på vår bröllopsdag, kunde inte ha drömt om bättre bilder! Allt kändes så bekvämt och enkelt med henne, vilket gjorde allt så avslappnat trots all stress och nervositet runt denna dag ☺️ Hon fångade våra fina stunder kanonbra och smälte in bland gästerna. Vi rekommenderar Maria starkt, underbar person och fantastiskt duktig fotograf!

Sabina + Richard

DET ÄR JAG

SOM SKRATTAR

BAKOM KAMERAN

Hej, det är jag som är Maria! Jag växte upp på en liten ö på Sveriges västkust och min barndom spenderades springandes i bergen. Högt och lågt och fram och tillbaka. Helst barfota, så fötterna blev sådär lena och härdade, samtidigt! På somrarna åkte vi ut med båten till omkringliggande skär och badade. Jag var mer fisk än människa och ville aldrig gå upp! Vi satt ute på kvällarna och såg solen gå ner i havet långt ute i väster.  Många nätter har jag spenderat med graniten som ryggstöd och stjärnhimlen som TV! 

NÅGRA SAKER NI BÖR VETA

Återigen, det ÄR extremt viktigt att vi passar ihop. Jag ser mycket hellre att ni väljer en annan fotograf, om ni känner att jag inte är rätt för er. Allt för att ni ska få den bästa möjliga upplevelsen på er bröllopsdag, för upplevelsen ni har med er fotograf återspeglas sen i hur ni upplever fotona längre fram. Jag försöker inte lura er att boka mig. Jag vill att vi allihopa ska göra glädjeskutt och ha fjärilar i magen över att just VI ska få jobba tillsammans - och DET är vad ni förtjänar från er fotograf. 

Jag kommer inte få er att göra saker som känns framtvingade eller obekväma.

Mitt sätt att fotografera på handlar mycket om riktiga ögonblick. Inget regisserat, framtvingat eller stela leenden. Det är på riktigt. Självklart kommer jag hjälpa er och guida er under fotograferingen, så ni inte bara står där och känner er obekväma och undrar vad ni ska göra, men det är viktigt för mig att ni får utrymme att vara er själva - och att ni vågar vara er själva! På detta sättet kan vi verkligen fånga er och era personligheter i bilderna!

Vi skapar tillsammans.

En stil passar inte alla.

Beroende på vilka ni är, anpassar jag mitt sätt att interagera, fotografera och redigera efter er och hur det kändes. Valen jag gör är inte för mig själv utan för er, för det är era minnen vi pratar om, inte mina. Jag fokuserar på kvalitet över kvantitet, så vi skapar något ni kan ha glädje av i all framtid! Detta gör att inte alla mina bröllop ser exakt likadana ut. Min redigeringsstil håller sig generellt åt det mörkare hållet, så om ni förväntar er ljusa, pastelliga foton är jag inte rätt för er.

Med känsla. Med er. Med hjärtat.

Jag följer med under dagen och förevigar det som händer. Jag smälter in bland gästerna och fångar känslorna. Jag finns där när fjärilarna fladdrar i magen, när ni inte riktigt kan hålla tillbaka tårarna efter att ha öppnat ert hjärta för varandra och när ni kastar er i varandras armar för första gången som äkta makar.

För mig är det väldigt viktigt att förmedla en känsla i alla bilder. Utan känsla och känslor är bilderna bara en platt färggrann massa. Jag låter er vara er själva - och fångar er kärlek precis som den är! 

Jag vill inte att ni bara ska bli ett par i mängden! Jag vill höra allt om hur ni träffades, vad ni har för drömmar och planer för framtiden. Vad som får er att skratta och vad som får er att gråta. För att kunna berätta er historia måste jag också lära känna er

Jag åtar mig bara ett begränsat antal par

och bröllop per år.

Detta är för att jag vill kunna lägga ner all kraft och energi på mina par. Jag vill inte att ni ska bli ett par i mängden, jag vill att vi ska bli vänner! Om jag är utmattad (fysiskt, mentalt och kreativt) kommer jag inte kunna prestera på topp - och det är precis vad mina par förtjänar; en fotograf som är på topp! Därför är det viktigt att ni hör av er i god tid, för att förhindra att jag redan blivit fullbokad.

Rasslande löv, kluckande vågor och råmande kossor är min melodi.

Jag älskar att vara i naturen och är specialiserad på utomhusbröllop i alla dess former. Det är i naturen jag trivs som bäst och där mina kreativa safter verkligen flödar! Det jag inte vet om utomhusbröllop är helt enkelt inte värt att veta. Eller så har jag bara inte hört talas om det än! Så oavsett om ni vill gå på tredagarsvandring i fjällen, gifta er i en skogsglänta eller ute på gräsmattan bakom ert hus - så är jag fotografen för er!

LÅT OSS BLI VÄNNER

och skapa grymma grejer tillsammans.

Låt oss fånga ert äventyr, vackert och intensivt, tillsammans.

Vi är så glada att vi valde att ha Maria med oss på vår bröllopsdag, kunde inte ha drömt om bättre bilder! Allt kändes så bekvämt och enkelt med henne, vilket gjorde allt så avslappnat trots all stress och nervositet runt denna dag ☺️ Hon fångade våra fina stunder kanonbra och smälte in bland gästerna. Vi rekommenderar Maria starkt, underbar person och fantastiskt duktig fotograf!

Sabina + Richard

INFORMATION

HUR GÅR DET TILL?


Skicka en bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret längst ned på sidan. Ju mer detaljer ni fyller i, desto lättare blir det för mig att bilda mig en uppfattning om vad ni är för personer och om vi är som gjorda för varandra! :) Om jag är ledig: Yaaay! Jag är ledig ert datum och vi verkar vara en grym matchning! Nu bokar vi in ett Skype-möte, telefonsamtal eller ses över en fika och ni får möjlighet att ställa alla frågor ni vill och vi får en chans att lära känna varandra lite mer. Vill ni boka mig skickar jag sedan ut ett avtal digitalt till er via er alldeles egna kundportal. Avtalet signeras digitalt och ni får sedan tillgång till bokningsfakturan (30% av totalpriset) och formulär för kontaktuppgifter. När betalningen är registrerad är datumet helt låst till er! Yaaay! Ni får hem ett fint paket i brevlådan och nu kan vi börja planera inför er oförglömliga bröllopsdag! Om jag inte är ledig: så rekommenderar jag andra duktiga kollegor som är lediga ert datum istället. Jag älskar att lägga ner mycket tid på mina brudpar och därför har jag valt att enbart åta mig några få bröllop per år. Jag vill lära känna er, skämma bort er med fika och höra allt om hur ni träffades första gången! När vi känner varandra bättre är det också lättare för er att kunna slappna av framför min kamera! :) Parfotografering Vi bokar in en dag för en parfotografering, där vi ses i solnedgången (kanske??) och myser ihop. Skrattar massor, kramas och berättar galna historier. Om ni vill får ni gärna låna några av mina klänningar/kjolar, eller så har ni med er precis vad ni vill och känner er bekväma i! Bilderna kan ni senare använda exempelvis till Save The Date-kort, inbjudningar, sociala medier eller att förstora och ha på byrålådan hemma. Bilderna levereras digitalt så ni lätt kan dela dem med vänner och familj. Kontakt & råd Vi kommer ha kontinuerlig kontakt under hela tiden fram till bröllopet. Jag kommer höra av mig med jämna mellanrum och fråga hur det går, om ni stött på problem eller kanske något som varit extra roligt? När det är dags för er bröllopsdag (eller -helg?!) kommer ni vara helt trygga i planering och med mig och se fram emot att vi ska spendera tid tillsammans under dagen! Under dagen Under bröllopsdagen kommer ni ha det SKITKUL! Ni kommer få vara med vänner och familj ni älskar och skapa minnen för resten av era liv - och för framtida generationer! Jag finns med under dagen och ser till att ni inte kommer glömma bort de viktiga ögonblicken och låta er återuppleva er dag - och känslorna - om och om igen! Inom tre dagar efter bröllopet får ni en liten smygtitt med några utvalda bilder från dagen - jag är lika nyfiken på dem som ni är! Leverans

 • Bilderna levereras sedan på USB i en vacker trälåda.
 • Ett online-galleri som ni lätt kan dela med familj & vänner! Här kan ni också markera era favoriter och beställa förstoringar direkt utav mig (upp till 30x40cm).
 • Ett bildspel, också det online och delbart, där ni kan njuta av bilderna till tonerna av stämningsfull musik.
 • I alla mina paket ingår en fotobok. Detta är för att jag vill att bilderna kommer till användning, inte ligger och skräpar på ett USB-minne! Boken är 30x30 cm stor och beroende på vilket paket ni valt ingår olika antal sidor, ni kan alltid köpa till fler för 150kr/uppslag (2st sidor). Jag komponerar ert album åt er, så ni behöver inte oroa er över hur man designar en fotobok - den kommer färdig hem till dörren! :) Jag samarbetar med några av de allra bästa leverantörerna vilket garanterar mycket hög kvalitet på såväl album som bilder och de är gjorda för att bläddras i år efter år efter år. Så att era minnen är vackert bevarade för alltid.
BOKNING


Vad roligt att ni gillar vad ni läst och sett! Jag gillar när saker är enkla:

 1. Fyll i formuläret nedanför (gärna så utförligt som möjligt!) så återkommer jag så snart jag kan.
 2. Vi pratas vid via telefon eller Skype (eller en fika, om vi bor i närheten av varandra!) och jag svarar på alla era frågor och funderingar.
 3. Om ert datum är ledigt skriver vi avtal, för alla parters säkerhet. Ni har alltid fri användningsrätt på bilderna och kan framkalla och publicera obegränsat. Jag levererar alltid färdigredigerade JPG-bilder i hög upplösning (minst 6500 px på längsta sidan och 300 dpi).
 4. Bokningsfaktura skickas ut (30 % av totalpriset). Först när den är betald räknas datumet som låst till er. Slutfakturan ska vara betald två veckor innan bröllopet. Önskar ni dela upp betalningen - kontakta mig!
 5. Ert personliga bokningspaket skickas ut.
 6. Klappat och klart! Vi håller kontakten under hela planeringen och jag finns här med råd och stöd.
VANLIGA FRÅGOR


NÄR BEHÖVER VI BOKA? Så snart som möjligt! Jag bokar bara in ett begränsat antal par varje år och de flesta bokas in ett år i förväg. VART UTGÅR DU IFRÅN OCH RESER DU FÖR BRÖLLOP? Jag har min bas i Skövde men åker gladeligen jorden runt för er! I alla mina paket ingår resa & boende inom Sverige. Ska ni gifta er utomlands skräddarsyr vi en lösning som passar ert upplägg och budget. VI ÄR VÄLDIGT OBEKVÄMA FRAMFÖR KAMERAN, HUR GÖR MAN DÅ? Ingen fara! Ni är långtifrån ensamma (faktum är att jag är exakt likadan själv!). Men jag lovar att detta kommer vara det minsta bekymret under er dag! Ni kommer känna mig, och jag er, och tillsammans kommer vi skratta, kramas, springa, kittlas och bara prata med varandra. Ingen press och ingen stress - bara en grymt rolig stund! NÄR LEVERERAS BILDERNA? Jag försöker alltid leverera era bilder så snart som möjligt, för tro mig - jag fattar! Ni är skitnyfikna på bilderna och vill inte vänta en sekund längre än nödvändigt. Jag garanterar leverans inom 8 veckor men oftast går det betydligt snabbare än så! Självklart håller jag er uppdaterade under hela processen. Några dagar efter bröllopet får ni en första smygtitt på cirka 10 bilder. HAR DU EN RESERVKAMERA? Absolut! Jag har både en och två extrakameror i min väska, tillsammans med extra objektiv, minneskort och batterier. Ni kan känna er helt trygga med mig! VAD HÄNDER OM DU BLIR SJUK? Skulle olyckan vara framme kommer jag ordna med ersättare. Ni kommer få träffa en erfaren fotograf som fotar bröllop, som sedan skickar alla bilder till mig och det blir jag som gör urvalet och det är jag som sedan redigerar bilderna, så de kommer hålla min stil. Tyvärr kommer ni inte träffa mig under dagen, men jag lovar att ni inte kommer bli besvikna! Än så länge har jag inte behövt använda mig av skyddsnätet och det skulle krävas mycket till för att jag inte skulle dyka upp! PUBLICERAR DU ALLA BILDER/BRÖLLOP? Nej, det gör jag inte. Jag brukar välja ut några personliga favoriter som jag publicerar på sociala medier och eventuellt på min hemsida. Jag frågar alltid om lov först, innan något publiceras och jag försöker undvika bilder på gäster och barn i mesta möjliga mån. Skulle ni vilja att jag inte publicerar något är det givetvis helt OK! Det är helt upp till er att känna om ni är bekväma med det eller ej och något vi skriver in i avtalet.
RESOR


Resor inom Sverige ingår i alla mina paket! Jag utgår från Skövde men tar mig överallt för er. För bröllop utomlands (destination weddings): Kontakta mig så får ni ett personligt paket ni inte kan tacka nej till! :)
BACKUP


Under dagen har jag alltid flera kameror med mig som skriver till dubbla minneskort samtidigt samt extra objektiv, allt för att inte riskera att ett tekniskt haveri lämnar er utan bilder! Jag förvarar sedan era bilder på flera separata hårddiskar samt på en server i molnet. Jag formaterar inga minneskort förrän jag sett att alla bilderna laddats upp i molnet och är trygga! Jag har backup på era bilder i 2 år men tänk på att göra egen backup av USB-minnet, så ni inte riskerar att bli av med era bilder om olyckan skulle vara framme. Ni kan alltid höra av er till mig under denna tid för att få en ny kopia av ert USB-minne. Skulle något hända med mig har jag grymma kollegor som ställer upp och hjälper till. Som tur är har jag aldrig behövt använda mig av detta skyddsnät (ta i trä!) och det skulle krävas enormt mycket för att jag inte skulle dyka upp på er dag - men OM olyckan skulle vara framme så kan ni vara trygga i vetskapen om att en fotograf kommer dyka upp på er dag OAVSETT!
FOTOGRAFERINGEN


Jag vill inte att ni ska planera hela dagen runt fotograferingen - tvärtom! Det viktiga här är att vi fotar era porträtt när er passar in i er planering, oavsett om det är före eller efter ceremonin - eller kanske inte alls?! - det viktiga här är att ni får känna efter vad som skulle kunna passa er och sedan hjälper jag till med planeringen så ni får så fina och personliga bilder som möjligt! :) Om ni vill så kan jag kolla upp vackra fotoplatser på förhand, eller så väljer ni platser som ligger er varmt kring hjärtat <3 Återigen, det viktiga här är att NI får det precis så som ni vill ha det och på ett sätt där ni kan slappna av och bara vara er själva! Jag kommer se till att ni får underbara bilder som minnen från er dag oavsett om vi fotar på gräsmattan eller högst uppe på en fjälltopp! Att fotografera handlar om att måla med ljus, därför är ljuset väldigt avgörande för hur bilderna sedan kommer se ut och det finns både bra och dåligt ljus. Det man kan titta efter när man väljer plats är att det är ett jämnt, mjukt, ljus (exempelvis i skuggan under trädkronorna). Det absolut finaste ljuset är strax före och efter soluppgång & -nedgång. Det är det som kallas för "golden hour" och då är ljuset gyllene och otroligt mjukt! Är det mitt i vintern eller mulet spelar det inte så stor roll när på dagen vi fotar. Det går jättebra att dela upp fotograferingen i flera kortare stunder under dagen och ofta passar det jättebra att ta en bensträckare under middagen för de där magiska solnedgångsbilderna. Det behövs inte många minuter här så ni behöver inte vara oroliga för att lämna era gäster ensamma! :) Jag har fotat bröllop i flera år och i alla väderlekar, så oavsett väder på just er dag lovar jag att ni kommer få underbara bilder!
EFTER FOTOGRAFERINGEN


Dagarna efter fotograferingen får ni er första smygtitt med cirka 10 bilder, så ni kan uppleva magin IGEN på direkten! :) Jag levererar sedan resterande bilder inom 8 veckor, ofta går det betydligt snabbare än så! Ni får alla bilder högupplösta (perfekt för egna framkallningar) och lågupplösta (perfekt för webbpublicering och sociala medier). Tänk här på att vara noga med att skicka rätt bilder till framkallning, då kvalitén i de lågupplösta inte lämpar sig för framkallningar! :) När ni framkallar bilderna, tänk på att använda er av ett labb som inte förändrar färgerna i bilderna och som skriver ut på högkvalitativt papper. Ni kan också beställa era framkallningar direkt utav mig och då levereras de i samband med övriga bildleveransen - supersmidigt! :) Er fotobok levereras i samband med, eller efter, bildleveransen. Detta beror på att de tillverkas för hand utomlands för att hålla högsta möjliga kvalitet! Ibland har labbet lite mer att göra och då tar det helt enkelt längre tid :) Jag lovar att hålla er uppdaterade så ni vet vad som händer! Ni får inte ändra bilderna på något sätt, exempelvis lägga på filer eller göra dem svartvita. Skulle ni vilja göra några förändringar i bilderna - kontakta mig så hjälper jag er med detta! :) När ni publicerar bilderna får ni jättegärna tagga mig i dem eller skriva Foto: Wild love by Maria, men det är inget krav från min sida. Om ni vill skriva vad ni tyckte om fotograferingen får ni mer än gärna maila mig efteråt (jag blir verkligen superglad av detta! <3) och ni kan också gå in på min Facebook-sida och lämna en recension där, så andra par kan läsa det och ha som guide när de i framtiden letar efter sin fotograf :) Ibland publicerar jag foton på min hemsida, facebook eller instagram. Naturligtvis får ni alltid se bilderna först och godkänna om de får publiceras eller ej - detta är något vi pratar om redan under vårt första möte och vi skriver ner vad som gäller i avtalet. Vill ni inte att jag visar några bilder från er fotografering så är det helt OK och något jag respekterar till 100%!

Vad jag erbjuder

Jag har fotat bröllop i flera år och har hittat det jag älskar mest av allt; intima utomhusbröllop där fokus ligger på er och era gäster, på skratten, kärleken och glädjen. De olika bröllopspaketen jag erbjuder är utformade för att fånga de viktigaste momenten under er dag.

ELOPEMENT

Ska ni rymma iväg ut i vildmarken?

Oavsett om det är på toppen av en klippa, mitt ute i atlanten eller djupt inne i skogen - jag följer med er! 

KONTAKTA MIG FÖR SKRÄDDARSYDDA PRISER

Halvdag

PERSONLIGT BOKNINGSPAKET

INSPIRERANDE BRÖLLOPSGUIDE

KONSULTATIONSMÖTE

KONTINUERLIG KONTAKT & HJÄLP

PARFOTOGRAFERING

ALLA BILDER HÖGUPPLÖSTA PÅ USB

RESEERSÄTTNING INOM SVERIGE

FOTOBOK (STANDARD, 20 UPPSLAG)

6 TIMMARS SAMMANHÄNGANDE FOTOGRAFERING

ONLINE-GALLERI ATT DELA MED FAMILJ & VÄNNER

BILDSPEL ATT DELA MED FAMILJ & VÄNNER

6 TIMMAR

Heldag

10 TIMMAR

PERSONLIGT BOKNINGSPAKET

INSPIRERANDE BRÖLLOPSGUIDE

KONSULTATIONSMÖTE

KONTINUERLIG KONTAKT & HJÄLP

PARFOTOGRAFERING

ALLA BILDER HÖGUPPLÖSTA PÅ USB

RESEERSÄTTNING INOM SVERIGE

FOTOBOK (STANDARD, 30 UPPSLAG)

10 TIMMARS SAMMANHÄNGANDE FOTOGRAFERING

ONLINE-GALLERI ATT DELA MED FAMILJ & VÄNNER

BILDSPEL ATT DELA MED FAMILJ & VÄNNER

Heldag+

12 TIMMAR

PERSONLIGT BOKNINGSPAKET

INSPIRERANDE BRÖLLOPSGUIDE

KONSULTATIONSMÖTE

KONTINUERLIG KONTAKT & HJÄLP

PARFOTOGRAFERING

ALLA BILDER HÖGUPPLÖSTA PÅ USB

RESEERSÄTTNING INOM SVERIGE

FOTOBOK (LYX, 30 UPPSLAG)

12 TIMMARS SAMMANHÄNGANDE FOTOGRAFERING

ONLINE-GALLERI ATT DELA MED FAMILJ & VÄNNER

BILDSPEL ATT DELA MED FAMILJ & VÄNNER

TVÅ FOTOGRAFER UNDER HELA DAGEN

VIDEOGRAF UNDER HELA DAGEN

På 6 timmar hinner vid med porträtt, ceremoni, mingel, gruppbilder och kanske de första talarna på middagen. Alternativt förberedelser, porträtt, ceremoni, mingel och gruppbilder.

På 10 timmar hinner vid med allt från förberedelser till början på festen!

Paketet med extra allt! Vi är tre personer som hänger med er under hela dagen och fotar från olika vinklar (eller olika platser) samtidigt som hela dagen filmas. Allt från förberedelser till vild fest mitt i natten!

Under högsäsong (maj - september) gör jag inga bokningar under 6 timmar, med undantag för om det är en sista minuten-bokning (mindre än 30 dagar kvar till ert bröllop). Lågsäsong (oktober - april) går det bra att boka mig kortare tid.

 

Rabatterade priser erbjuds bokningar på andra dagar än lördagar.

Vi är så glada att vi valde att ha Maria med oss på vår bröllopsdag, kunde inte ha drömt om bättre bilder! Allt kändes så bekvämt och enkelt med henne, vilket gjorde allt så avslappnat trots all stress och nervositet runt denna dag ☺️ Hon fångade våra fina stunder kanonbra och smälte in bland gästerna. Vi rekommenderar Maria starkt, underbar person och fantastiskt duktig fotograf!

Sabina + Richard

Gillar ni vad ni ser?

Det finns många saker som får mitt hjärta att klappa lite extra. Solnedgångar, sommarkvällar och nyfödda kattungar, för att bara nämna några. Jag får samma känsla när det plingar till i inboxen och ett nytt äventyr inleds! Ta er gärna lite tid att fylla i hela formuläret. Jag ställer inte frågorna för att jag är världens mest nyfikna person - utan för att jag genuint bryr mig om er och det är viktigt att vi klickar!

Jag älskar att resa!

Kolla in vilka datum jag är ute på

vift och mina drömresmål.

VILL NI LÄRA KÄNNA MIG MER?

Eller ännu viktigare,

mina katter?

follow me on instagram

 • Follow me on Instagram: @mariaphoto_com

@mariaphoto_com

MARIA KARLSSON

PHOTOGRAPHY