wild love

Vad ni kan förvänta er.

Oavsett om det är första gången ni anlitar en fotograf, tycker jag att det är viktigt att ni vet vad ni ger er in på först, så vi kan vara säkra på att vi passar ihop! Jag vill att ni ska vara säkra på att upplevelsen jag vill ge er är allt ni kunnat drömma om, och mer! 

Jag gör saker lite annorlunda.

Även om jag bara skulle kunna dyka upp på ert bröllop och vara en fluga på väggen och få bra bilder, så är det inte min grej. Även om jag kan positionera er och se till att klänningen ligger helt perfekt, så är det inte vem jag är. Jag kommer inte att be er vrida lillfingret fem millimeter, eller le konstlat in i kameran.

 

Det handlar om så mycket, mycket, mer än det för mig och det är därför jag skapat konceptet "Wild love", som handlar om er vilda kärlek för varandra, för naturen och för era personligheter.

Om ni är ute efter en fotograf som bara dyker upp och tar de vanliga, leende, poserade och "perfekta" bilderna, så är vi nog inte gjorda för varandra. Och det är OK! Ni förtjänar en fotograf på er dag som passar er och era behov perfekt, men det är helt enkelt inte jag.

Jag är inte bara en leverantör. Ni är inte bara ett brudpar. Vi är vänner. Jag lägger ner ofantligt mycket tid på vart och ett av mina par och vill vara mer än bara en fotograf för er.

Låt oss fokusera på att skapa tillsammans istället för att bara ta "lite fina bilder" 

Avslappnat.

Ni kanske har märkt att jag hela tiden påpekar hur viktigt det är att vi klaffar? Det är för att jag kan prestera på topp när vi är på samma sida. Över allt annat är mitt mål att mina par har en grym stund tillsammans. De flesta kommer till fotograferingen och säger "Vi känner oss inte riktigt bekväma framför en kamera" och i slutet säger de att allt kändes så bekvämt och avslappnat och till och med roligt! Tro mig, att bli fotade behöver inte vara tråkigt eller kännas obekvämt över huvud taget - och jag kommer se till att ni har en jäkligt mysig stund ihop.

Hjälp.

Förmodligen så har ni inte varit brud eller brudgum tidigare och ni planerar efter bästa förmåga. Eftersom jag varit på hundratals bröllop, så vet jag en och annan sak om hur man kan planera dem. Vad man bör - eller inte bör - göra, hur ni kan spara pengar, få ut det mesta av dagen, hur ni skapar minnen med vänner och familj, planera, förbereda och information om hur ni ska lägga upp dagen - som jag gladeligen delar med mig av till er! Jag hjälper gärna till med det jag kan, allt för att det här ska vara en så stressfri upplevelse för er som möjligt!

Värdefullt.

Jag vill att fotograferingen ska vara mer än bara något på er lista över saker att "fixa innan bröllopet". Just nu har ni fullt upp med att fundera över dukningen, blommorna, vem som ska sitta var och vad tärnorna ska ha för klänningar - men fotografierna är faktiskt det enda som ni kommer ha kvar av er bröllopsdag. Det allra vanligaste jag hör från par som inte bokat någon fotograf, eller valde en som egentligen inte passade dem, var att de ångrade sig efteråt. Fotografierna kommer bara öka i värde, ju mer tiden går och åren springer ifrån oss. De är minnen, frusna för evigt, som ni en dag kommer lämna efter er till framtida generationer.

Jag brinner för par som bryter traditioner och gör saker på sitt sätt. 

FÖR DET ÄR SÅ DET BORDE VARA.

 Vill ni gifta er på en festival? Hell yeah! Eller kanske gå på vandring genom skog och mark och gifta er på en klippkant? Eller ha en svart bröllopsklänning och grön kostym? Kanske skita i ett stort bröllop och istället ha en liten ceremoni med de närmsta vännerna?

Oavsett vad det är som ni känner är rätt för er, så finns jag här för att stötta er - hela vägen!

VAD DET ÄN ÄR 

SOM NI VILL HA

FÖREVIGAT...

JAG VILL ATT DE SKA BETYDA NÅGONTING FÖR ER

Jag vill att de ska vara er.

FÖR DET ÄR DET DET HANDLAR OM!

så förtjänar det att fångas på ett sätt att känslorna kan återupplevas av flera generationer. Jag vill att ni ska kunna se tillbaka på era bilder, år efter år efter år och känna samma kärlek för varandra som ni känner just nu.

Vi är så glada att vi valde att ha Maria med oss på vår bröllopsdag, kunde inte ha drömt om bättre bilder! Allt kändes så bekvämt och enkelt med henne, vilket gjorde allt så avslappnat trots all stress och nervositet runt denna dag ☺️ Hon fångade våra fina stunder kanonbra och smälte in bland gästerna. Vi rekommenderar Maria starkt, underbar person och fantastiskt duktig fotograf!

Sabina + Richard

DET ÄR JAG

SOM SKRATTAR

BAKOM KAMERAN

Hej, det är jag som är Maria! Jag växte upp på en liten ö på Sveriges västkust och min barndom spenderades springandes i bergen. Högt och lågt och fram och tillbaka. Helst barfota, så fötterna blev sådär lena och härdade, samtidigt! På somrarna åkte vi ut med båten till omkringliggande skär och badade. Jag var mer fisk än människa och ville aldrig gå upp! Vi satt ute på kvällarna och såg solen gå ner i havet långt ute i väster.  Många nätter har jag spenderat med graniten som ryggstöd och stjärnhimlen som TV! 

NÅGRA SAKER NI BÖR VETA

Återigen, det ÄR extremt viktigt att vi passar ihop. Jag ser mycket hellre att ni väljer en annan fotograf, om ni känner att jag inte är rätt för er. Allt för att ni ska få den bästa möjliga upplevelsen på er bröllopsdag, för upplevelsen ni har med er fotograf återspeglas sen i hur ni upplever fotona längre fram. Jag försöker inte lura er att boka mig. Jag vill att vi allihopa ska göra glädjeskutt och ha fjärilar i magen över att just VI ska få jobba tillsammans - och DET är vad ni förtjänar från er fotograf. 

Jag kommer inte få er att göra saker som känns framtvingade eller obekväma.

Mitt sätt att fotografera på handlar mycket om riktiga ögonblick. Inget regisserat, framtvingat eller stela leenden. Det är på riktigt. Självklart kommer jag hjälpa er och guida er under fotograferingen, så ni inte bara står där och känner er obekväma och undrar vad ni ska göra, men det är viktigt för mig att ni får utrymme att vara er själva - och att ni vågar vara er själva! På detta sättet kan vi verkligen fånga er och era personligheter i bilderna!

Vi skapar tillsammans.

En stil passar inte alla.

Beroende på vilka ni är, anpassar jag mitt sätt att interagera, fotografera och redigera efter er och hur det kändes. Valen jag gör är inte för mig själv utan för er, för det är era minnen vi pratar om, inte mina. Jag fokuserar på kvalitet över kvantitet, så vi skapar något ni kan ha glädje av i all framtid! Detta gör att inte alla mina bröllop ser exakt likadana ut. Min redigeringsstil håller sig generellt åt det mörkare hållet, så om ni förväntar er ljusa, pastelliga foton är jag inte rätt för er.

Med känsla. Med er. Med hjärtat.

Jag följer med under dagen och förevigar det som händer. Jag smälter in bland gästerna och fångar känslorna. Jag finns där när fjärilarna fladdrar i magen, när ni inte riktigt kan hålla tillbaka tårarna efter att ha öppnat ert hjärta för varandra och när ni kastar er i varandras armar för första gången som äkta makar.

För mig är det väldigt viktigt att förmedla en känsla i alla bilder. Utan känsla och känslor är bilderna bara en platt färggrann massa. Jag låter er vara er själva - och fångar er kärlek precis som den är! 

Jag vill inte att ni bara ska bli ett par i mängden! Jag vill höra allt om hur ni träffades, vad ni har för drömmar och planer för framtiden. Vad som får er att skratta och vad som får er att gråta. För att kunna berätta er historia måste jag också lära känna er

Jag åtar mig bara ett begränsat antal par

och bröllop per år.

Detta är för att jag vill kunna lägga ner all kraft och energi på mina par. Jag vill inte att ni ska bli ett par i mängden, jag vill att vi ska bli vänner! Om jag är utmattad (fysiskt, mentalt och kreativt) kommer jag inte kunna prestera på topp - och det är precis vad mina par förtjänar; en fotograf som är på topp! Därför är det viktigt att ni hör av er i god tid, för att förhindra att jag redan blivit fullbokad.

Rasslande löv, kluckande vågor och råmande kossor är min melodi.

Jag älskar att vara i naturen och är specialiserad på utomhusbröllop i alla dess former. Det är i naturen jag trivs som bäst och där mina kreativa safter verkligen flödar! Det jag inte vet om utomhusbröllop är helt enkelt inte värt att veta. Eller så har jag bara inte hört talas om det än! Så oavsett om ni vill gå på tredagarsvandring i fjällen, gifta er i en skogsglänta eller ute på gräsmattan bakom ert hus - så är jag fotografen för er!

LÅT OSS BLI VÄNNER

och skapa grymma grejer tillsammans.

Låt oss fånga ert äventyr, vackert och intensivt, tillsammans.

Vi är så glada att vi valde att ha Maria med oss på vår bröllopsdag, kunde inte ha drömt om bättre bilder! Allt kändes så bekvämt och enkelt med henne, vilket gjorde allt så avslappnat trots all stress och nervositet runt denna dag ☺️ Hon fångade våra fina stunder kanonbra och smälte in bland gästerna. Vi rekommenderar Maria starkt, underbar person och fantastiskt duktig fotograf!

Sabina + Richard

Vad jag erbjuder

Jag har fotat bröllop i flera år och har hittat det jag älskar mest av allt; intima utomhusbröllop där fokus ligger på er och era gäster, på skratten, kärleken och glädjen. De olika bröllopspaketen jag erbjuder är utformade för att fånga de viktigaste momenten under er dag.

ELOPEMENT

Ska ni rymma iväg ut i vildmarken?

Oavsett om det är på toppen av en klippa, mitt ute i atlanten eller djupt inne i skogen - jag följer med er! 

KONTAKTA MIG FÖR SKRÄDDARSYDDA PRISER

Halvdag

PERSONLIGT BOKNINGSPAKET

INSPIRERANDE BRÖLLOPSGUIDE

KONSULTATIONSMÖTE

KONTINUERLIG KONTAKT & HJÄLP

PARFOTOGRAFERING

ALLA BILDER HÖGUPPLÖSTA PÅ USB

RESEERSÄTTNING INOM SVERIGE

FOTOBOK (STANDARD, 20 UPPSLAG)

6 TIMMARS SAMMANHÄNGANDE FOTOGRAFERING

ONLINE-GALLERI ATT DELA MED FAMILJ & VÄNNER

BILDSPEL ATT DELA MED FAMILJ & VÄNNER

6 TIMMAR

Heldag

10 TIMMAR

PERSONLIGT BOKNINGSPAKET

INSPIRERANDE BRÖLLOPSGUIDE

KONSULTATIONSMÖTE

KONTINUERLIG KONTAKT & HJÄLP

PARFOTOGRAFERING

ALLA BILDER HÖGUPPLÖSTA PÅ USB

RESEERSÄTTNING INOM SVERIGE

FOTOBOK (STANDARD, 30 UPPSLAG)

10 TIMMARS SAMMANHÄNGANDE FOTOGRAFERING

ONLINE-GALLERI ATT DELA MED FAMILJ & VÄNNER

BILDSPEL ATT DELA MED FAMILJ & VÄNNER

Heldag+

12 TIMMAR

PERSONLIGT BOKNINGSPAKET

INSPIRERANDE BRÖLLOPSGUIDE

KONSULTATIONSMÖTE

KONTINUERLIG KONTAKT & HJÄLP

PARFOTOGRAFERING

ALLA BILDER HÖGUPPLÖSTA PÅ USB

RESEERSÄTTNING INOM SVERIGE

FOTOBOK (LYX, 30 UPPSLAG)

12 TIMMARS SAMMANHÄNGANDE FOTOGRAFERING

ONLINE-GALLERI ATT DELA MED FAMILJ & VÄNNER

BILDSPEL ATT DELA MED FAMILJ & VÄNNER

TVÅ FOTOGRAFER UNDER HELA DAGEN

VIDEOGRAF UNDER HELA DAGEN

På 6 timmar hinner vid med porträtt, ceremoni, mingel, gruppbilder och kanske de första talarna på middagen. Alternativt förberedelser, porträtt, ceremoni, mingel och gruppbilder.

På 10 timmar hinner vid med allt från förberedelser till början på festen!

Paketet med extra allt! Vi är tre personer som hänger med er under hela dagen och fotar från olika vinklar (eller olika platser) samtidigt som hela dagen filmas. Allt från förberedelser till vild fest mitt i natten!

Under högsäsong (maj - september) gör jag inga bokningar under 6 timmar, med undantag för om det är en sista minuten-bokning (mindre än 30 dagar kvar till ert bröllop). Lågsäsong (oktober - april) går det bra att boka mig kortare tid.

 

Rabatterade priser erbjuds bokningar på andra dagar än lördagar.

Vi är så glada att vi valde att ha Maria med oss på vår bröllopsdag, kunde inte ha drömt om bättre bilder! Allt kändes så bekvämt och enkelt med henne, vilket gjorde allt så avslappnat trots all stress och nervositet runt denna dag ☺️ Hon fångade våra fina stunder kanonbra och smälte in bland gästerna. Vi rekommenderar Maria starkt, underbar person och fantastiskt duktig fotograf!

Sabina + Richard

Gillar ni vad ni ser?

Det finns många saker som får mitt hjärta att klappa lite extra. Solnedgångar, sommarkvällar och nyfödda kattungar, för att bara nämna några. Jag får samma känsla när det plingar till i inboxen och ett nytt äventyr inleds! Ta er gärna lite tid att fylla i hela formuläret. Jag ställer inte frågorna för att jag är världens mest nyfikna person - utan för att jag genuint bryr mig om er och det är viktigt att vi klickar!

Jag älskar att resa!

Kolla in vilka datum jag är ute på

vift och mina drömresmål.

VILL NI LÄRA KÄNNA MIG MER?

Eller ännu viktigare,

mina katter?

  • Instagram

@mariaphoto_com